Fii eco-friendly cu trotineta electrică și people-friendly când o conduci!

Fii eco-friendly cu trotineta electrică și people-friendly când o conduci!
Fii eco-friendly cu trotineta electrică și people-friendly când o conduciCând vremea e atât de schimbătoare și tot mai caldă în ultimul timp, este imposibil să nu ne gândim la cum vor sta lucrurile peste 10 sau 20 de ani. Știm de global warming și mai știm și despre eco-friendly. Sunt idei pe care le auzim, le citim, le discutăm. Le și aplicăm?
Mergi la magazin și iei produse ambalate eco-friendly. Le așezi într-o pungă din bioplastic. S-ar potrivi perfect în peisaj o trotinetă electrică Zero 8 pe care o conduci spre următoarea destinație. În comparație cu rolele și bicicleta clasică, trotineta asta aproape că te duce singură. Doar o ghidezi. „Îi spui” pe unde să o ia. Și pe lângă faptul că te simți confortabil, ești și eco-friendly. Că doar ne simțim mulțumiți când facem un bine, mai ales când este fără prea mult efort.
De ce să alegi o trotinetă electrică?
Dacă ai o trotinetă electrică, nici nu întârzii la date, nici la interviul la care te gândești de câteva zile. Ai timp să te oprești să-ți iei și ceva dulce de la Mega.
  • Compactă;
  • Ușor de transportat oriunde, la orice oră;
  • Unele dintre ele sunt și pliabile (cum este ZERO 9)
  • Waterproof;
  • Eco-friendly(precum ZERO 8, ZERO 9, ZERO 10x)
Trotineta electrică ZERO 10x este extrem de confortabilă, are motoare duale și un set de suspensii duble față-spate cu arc. Datorită suspensiei din spate, îndepărtează vibrațiile, transformând un drum denivelat într-unul foarte lin.
Amintește-ți de natură
Trotinetele electrice sunt prietenoase cu tine și mai ales, cu natura. Nu emană particule de carbon care să polueze mediul. Nu-i așa că te mai oprești uneori să fotografiezi apusul? Poate lebedele de pe lacul din IOR? E frumos ceea ce avem în jurul nostru și nu doar pentru poze. Pentru a ne bucura în fiecare zi de verde și de soare. Acum, vorbind despre soare... ne amintim de global warming. Ar fi de ajutor câteva particule de carbon în minus, dacă alegi să te deplasezi astăzi cu trotineta electrică. Făcând același lucru mâine, poimâine și încă vreo câțiva ani de-acum înainte, și planeta va fi human-friendly cu tine.
Înainte să conduci o trotinetă electrică trebuie să...
... nu uităm că nu suntem singuri pe traseu. Din luna februarie a anului trecut, avem o ordonanță care modifică OUG nr. 195/2002 în ceea ce privește transportul pe drumurile publice.
Trotineta electrică este menită să transporte o singură persoană. Nu-ți poti lua prietenul/prietena în spate, în caz că te-ai fi gândit la asta.
Vârsta minimă este de 14 ani. Dacă ai un frate mai mic sau un fiu care tocmai a împlinit vârsta de buletin, poate conduce liniștit și o trotinetă electrică. De exemplu, trotineta ZERO 8 poate fi condusă cu multă ușurință, la orice vârstă. Totuși, cei sub 16 ani sunt obligați să poarte cască de protecție, dacă nu vor să plătească amendă.
Pentru a te feri de costuri usturătoare, evită să conduci o trotinetă electrică pe trotuar și îndreaptă-te daor spre acele piste special amenajate. În cazul în care nu sunt pe traseul tău, alege sectoarele de drum cu limita de viteză de 50 km/h.
Atât pentru tine, cât și pentru toți ceilalți din jur, este sigur și confortabil să-ți echipezi trotineta cu dispozitive de iluminare. Știm că nu poți avea faza lungă la trotineta electrică, dar o lumină pe vreme înnorată sau în timpul nopții este mai mult decât bine-venită. Nu uita și de reflectorizantele-fluorescente. În modul acesta te asigură că toată lumea este în siguranță.
Modelul ZERO 10x are vizibilitate foarte bună în trafic, alcătuită din 3 leduri frontale și 2 leduri pe spate. La fel și trotineta ZERO 9, care are și un panou LCD ușor de citit.


Unde parchezi trotineta electrică?
Probabil ai mai văzut, în timp ce te plimbai liniștit, o trotinetă electrică lăsată în mijlocul trotuarului. Fix pe centru. Și nu doar o dată ți s-a întâmplat.
Tu o poți ocoli, dar adevărata problemă este a persoanelor cu dizabilități, a celor care livrează pachete, dar și a celor care merg tastând pe telefon. Sigur că ultima nu pare o problemă, precum celelalte, dar toți am mai fost nevoiți să trimitem urgent un mesaj important (7 apeluri pierdute de la șef, de exemplu).
  • Întotdeauna când vrei să-ți parchezi trotineta, îndreaptă-te spre spațiile dedicate și semnalizate (așa cum sunt rastele de bicicletă).
  • Orientează-te spre locurile care nu creează disconfort celor din jur.
  • Ai grijă ca locul unde îți iei la revedere de la trotinetă să fie plan, lin, pentru ca toată lumea să fie în siguranță.


E bine să fii eco-friendly, dar nu uita și de cei din jur. Având grijă de natură și de oamenii care trec pe lângă tine zi de zi, n-ar trebui să fie un efort mare. Este doar un gând. Aș putea fi eu în locul persoanei nevăzătoare care se împiedică de o trotinetă electrică. M-aș bucura mai mult de natură și de aer mai curat, dacă aș folosi o trotinetă electrică, în loc de un mijloc de transport care aduce în jur mai mult rău decât bine. Iar în plus, o astfel de trotinetă m-ar duce aproape singură la destinație. Aș ajunge și rapid. Câte un gând de acest tip pe zi și suntem mai aproape de o planetă mai curată și mai friendly 😊.
 

Suport clienti Program: Luni - Vineri 08:00 - 17:00

0215553934 0723110511 comenzi@doctortrotineta.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!